Welkom bij Andersom Anders

KUNST en KRUID

Hallo en welkom op onze site. Een aantal jaren geleden kochten wij een oude slagerij omdat de energie die in het huis en tuin aanwezig is zo bijzonder aanvoeld. De rust  en ruimte voelt zo goed dat we het met jou willen delen.. 

Na eerst een aantal jaren als huisschilder gewerkt te hebben besloot Jonathan Otten autonome beeldende kunst te gaan studeren bij Kunstacademie Minerva in Groningen. Inmiddels heeft Jonathan  zijn eigen kleine gallerie/werkplaats voor hedendaagse kunst in Bad Nieuweschans, gelegen in Oost-Groningen. Zijn vrouw Miranda Epping is naast een diensverband bij een zorginstelling ook voor zichzelf begonnen. Zij werkt met kruiden, maakt van allerlei middeltjes voor van alles en nog wat, geeft healings en workshops. En begeleid mensen die voor rust en retraite in hun Bed and Breakfast zitten.


jonathan en miranda


Zo kun je ervoor kiezen om een poosje in de B&B (ook wel Tiny house genoemd) te vertoeven om even weer tot jezelf te komen. Je kunt dan denken aan kruidenwandelingen door het bos met miranda/ lekker schilderen met Jonathan. Een luisterend oor en natuurlijk het resort Fontana Bad Nieuweschans waar je heerlijk kan ontspannen. Of natuurlijk gewoon even helemaal niks en lekker in en rondom het huisje te vertoeven. Of gewoon een spirituele reis, in oost groningen. 

voor meer informatie zie de link Bed & Breakfast


healing arts


Jonathan zijn werk is momenteel ook te zien in de stad Groningen bij galerie Art & Lef in het woonforum Vesta.

Voor een impressie van het werk van Jonathan klik op de instagram link, daar staat het meest recente werk van Jonathan. Mocht je willen weten wat de afmetingen zijn of wat het kost kunt je altijd contact met ons opnemen.

Jonathan houd zich bezig met abstract expressionistme  en bij voldoende deelname geeft hij ook workshops.

jonathans werk


BED & BREAKFAST

bb.jpgSinds 2014 runnen Jonathan en Miranda samen ook een B&B in dit mooie vestingdorpje in het noorden van Nederland. De blokhut ligt lekker privé achter in de mooie tuin en heeft een eigen ingang vanaf de Achterstraat. Er is verwarming, een keukentje, wc en douche en slaapmogelijkheid voor max 4 personen. Ook is er wifi en televisie.


Miranda

Miranda weet heel erg veel van geneeskrachtige planten die ze zelf kweekt in de tuin, maar ook zoekt in haar omgeving. Daarvan maakt ze geneeskrachtige producten zoals smeerwortelzalf en zweedse kruiden tinctuur en huishoudelijke producten. Kruidenthee en vele andere "heksen" goedjes. Ook heeft ze zich al jaren verdiept in het zogenaamde " voelen " van mensen. Volgde de aura en chakra healing cursus van Daan Akkerman, en intuïtieve massages. 
 
kruidenwandeling
 
De producten zijn verkrijgbaar in ons winkeltje of te bestellen hier, en vaak geeft ze op de vrijdagochtend workshops, met 1 kruid in de hoofdrol. Mocht je interesse hebben, hou dan ook onze Facebook pagina Anderom Anders in de gaten en vergeet niet om ons te liken. ;)
 
miranda aan het plukken

 

Quote van de dag:

kunst is wat je niet ziet..