Kunst en overnachting

Chalet Bad Nieuweschans

 

Ben jij er ook aan toe om de hechtiek achter je te laten...

even tot rust te komen

aandacht te hebben voor jezelf

weer te kunnen 'voelen' en je op je intuïtie durven te vertrouwen ?!

Dan is ons Tiny house misschien net de retrait dat jij zoekt.

In het rustige noord oosten van Groningen.......

Naast een overnachting is het ook mogelijk om een workshops/sessie bij ons te volgen. Lees hier verder wat er mogelijk is.


  KUNST

 

Mijn naam is Jonathan Otten en ik ben Beeldend Kunstenaar.

Voor een impressie van mijn werk klik in het sitemenu 'kunst'. Ben je geïnteresseerd in mijn werktechnieken geef je dan op voor een workshop. Naast mijn werk in mijn atelier ben ik ook als zzp'er actief als (restauratie) schilder.


HEALING∞KRUIDENMiranda Epping

 Mijn naam is Miranda Epping. Graag wil ik je bekend maken met het helend vermogen van de natuur en het zelfhelend vermogen in ons.
 
Momenteel ben ik bezig met een nieuwe site The Happy Healer. Hier kun je meer informatie over healing, ambachtelijke kruidenproducten en behandelingen/workshops vinden.   
 

OVERNACHTING TINY HOUSE

Wij hebben een prachtige houten huis met een ongedwongen, ontspannende , rustgevende sfeer om of alleen of met anderen heerlijk te kunnen genieten. Waan jezelf bij het hardvuur onder de prachtige Groningse sterrenhemel.

In Bad Nieuweschans zijn diverse landelijke/europese wandel- en fietsroutes, waar jullie van de weidsheid en historische panden in het Oldambt kunnen genieten. Wij zitten op loopafstand van het wellnessresort Thermen Bad Nieuweschans waar jullie heerlijk kunnen ontspannen.

Doe kennis op van de natuur en ga samen met Miranda op een kruidenwandeling of kom weer in balans en ontvang een aura en chakra healing.                                    Liever creatief bezig dan spreekt een schildersworkshop je wellicht aan van Jonathan. Met hem maak je je eigen krachtsymbool.                                                       Of natuurlijk gewoon even helemaal niks en lekker in en rondom ons volledig houten huisje te vertroeven om je even terug te trekken van de hechtiek in het dagelijks leven is ook prachtig.

             Chalet Bad Nieuweschans

Quote van de dag:

Het doel is niet belangerijk, de weg ernaar toe wel.