Pagina
Menu
Je bent hier: Welkom > HEALING ∞ KRUIDEN

HEALING ∞ KRUIDEN  Miranda Epping

 Mijn naam is Miranda Epping. Graag wil ik je bekend maken met het helend vermogen van de natuur en het zelfhelend vermogen in ons.

 Als Aura en Chakra Practitioner werk ik als healer met gekanaliseerde energie, die ik via mijn handen laat stromen. Dit is een natuurlijke weg om het aura te harmoniseren/vitaliseren. Dit heeft een positieve invloed op onze gezondheid.

De behandeling werkt door op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 Heb je weinig energie, heb je het gevoel uit balans te zijn of heb je (pijn)klachten die aanhouden? Kom dan langs voor een vitaliteitsbehandeling van je aura en chakra's. Heb je al langer (lichamelijke)klachten dan kijken wij samen op een holistische wijze naar deze klacht(en).

 Voor een behandeling lig je gekleed op de behandeltafel.

Behandelingsduur: 40 - 60 minuten

Behandeling: €40 - €60 miranda healing

Daarnaast maak ik op ambachtelijke wijze natuurproducten.

Deze haal ik zoveel mogelijk uit mijn directe omgeving. In het noordoosten van Groningen, het Oldambt. Ik oogst in het daarvoor bestemde jaargetij en onder de passende maanstand, daarmee volg ik het natuurlijke pad.

Mijn producten zijn zonder chemische toevoegingen dus geen GMO, parabenen en plastics.

Onder de naam NATUURLIJK Andersom Anders maak ik natuurlijke EHBO producten. O.a Smeerwortelzalf, Goudsbloemzalf, Longbalsem, Zweedse kruidentinctuur etc..

 Natuurlijk EHBO kruiden

Maak een afspraak voor een kennismaking en/of een behandeling onder het kopje 'reserveringen'. Hierin kun je gelijk zien of er nog een vrije plek is op een passende tijdstip voor jouw. Whatsappen kan ook naar 06 12037439. Of loop spontaan eens binnen, je bent van harte welkom !

Mijn kruidenproducten zijn verkrijgbaar in onze winkel aan de Voorstraat 22 in Bad Nieuweschans of te bestellen via het contactformulier ( = envelopje icoon).

 

Submenu

Pagina
Menu


Laatste update: 23-04-2020
« vorige top volgende »

2007 - 2020 © CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login