Pagina
Menu
Je bent hier: Welkom > HEALING ∞ KRUIDEN > Natuurlijk EHBO Kruiden

Natuurlijk EHBO Kruiden

 

miranda heksje


Smeerwortelzalf

De werking van smeerwortel is door de eeuwen heen bewezen. Je kunt zelf de genezende werking ervaren bij het gebruik als zalf of als kompres bij kneuzingen, bloeduitstortingen, builen, verzwikkingen, bandscheuringen, peesontsteking, tenniselleboog, spierverrekking, spierontsteking, botbreuken, beenvliesontsteking.

Ook voor de huid is smeerwortel een aanwinst. Klachten zoals slecht genezende etterende wonden, schaafwonden, brandwonden, acne, steenpuisten, zweren, insectenbeten, psoriasis, eczeem, jeuk, droge en schilferige huid, eeltknobbels hebben veel baat bij een behandeling met deze zalf.

Kort gezegd, smeerwortel is een echt eerste hulp middel bij pijnlijke spieren en botten, kneuzingen en huidbeschadigingen.

Je kunt hieronder een filmpje bekijken hoe je zelf 100% natuurlijke smeerwortelzalf kunt maken.

 

Goudsbloem  ( Calendula Officinalis )

Goudsbloemen zijn oeroude geneeskrachtige planten. Ze bevatten etherische oliën, aan carotine verwante kleurstoffen, bitterstoffen, slijm, saponine en hars. In de keuken kleuren de bloemblaadjes soepen en spijzen geel. Ze werden vroeger als surrogaat voor saffraan aanbevolen. Thee van de bloemen werkt bloedreinigend en licht krampstillend. En als Goudsbloemzalf is het een natuurlijk wondheelmiddel.


 Natuurlijk EHBO kruiden

     ....binnenkort volgen er nog meerdere EHBO  kruiden. 

Nu al meer info en produkten, kom dan in onze winkel aan de Voorstraat 22 in Bad Nieuweschans. 


krantenartikel kruiden

kruidenwandeling

 

Pagina
Menu


Laatste update: 23-04-2020
« vorige top volgende »

2007 - 2020 © CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login