Pagina
Menu
Je bent hier: Welkom > Kruiden > Workshop

Workshop

Graag geef ik ook mijn kennis door dmv workshops/kruidenwandelingen. Zodat ook jij zelf je eigen natuurlijke producten kunt maken en ten alle tijden weet waar de natuur jouw kan helpen.

 Een kruidenwandeling maakt je bekend met de planten/kruiden van het seizoen. Graag neem ik geïnteresseerden mee het bos in om in het praktijk te zien waar men welke plant of kruid kunt vinden, waar het goed voor is en plukken om er daarna wat mee te gaan maken. We oogsten nooit meer dan we nodig hebben en laten ook wat staan voor anderen en de natuur zelf. We plukken zodanig dat de plant verder kan groeien en we er een volgende keer weer van kunnen plukken.

De wandelingen/workshops zijn vanaf 10.00 uur tot ongeveer 13.00 uur. De eindtijd  kan verschillen, dit ligt aan hoe zulke lastige recepten we gaan brouwselen.

De kosten zijn € 24,95 per wandeling/workshop incl. gebruikte materiaal en koffie/thee met wat lekkers. Denk omgepaste kleding en schoeisel en neem keukenhandschoenen en mesje/schaar mee.

Aanmelden kan via het contactformulier op onze site ( www.andersomanders.nl ) of stuur een mail naar miranda_epping@hotmail.com . Voor eventuele vragen kunt u bellen naar 06 12037439.

Andersom Anders - Voorstraat 22, 9693 EG in Bad Nieuweschans - Miranda Epping


Pagina
Menu


Laatste update: 27-05-2019
« vorige top volgende »

2007 - 2019 © CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login