Pagina
Menu
Je bent hier: Welkom

Kunst, kruiden en overnachting

Kunst Kruid & Overnachtingen

Hallo en welkom. Wat fijn dat je de tijd neemt om op onze site te kijken. Wij zijn Jonathan Otten & Miranda Epping en wonen in een oud winkelpand in Bad Nieuweschans. De energie en sfeer in dit pand en tuin voelen bijzonder aan. De rust en ruimte voelt zo goed dat we het met jou willen delen..

We gaan dit jaar ons tiende jaar vieren met nieuwe werken, mooie exposities, heerlijke warme overnachtingen en healings.

Openingstijden winkel/galerie/atelier zijn:

Donderdags, vrijdags en zaterdags van 13 - 17 uur.


KUNST ~ Jonathan

Na jaren werkzaam te zijn bij een schildersbedrijf besloot ik naast mijn werk als huisschilder, Autonome Beeldende kunst te gaan studeren aan de Kunstacademie Minerva in Groningen. Inmiddels heb ik mijn eigen galerie/werkplaats voor hedendaagse kunst aan de Voorstraat 22 in Bad Nieuweschans, gelegen in noordoost-Groningen, het Oldambt.


Jonathan OttenJonathan Otten

 jonathan otten

Voor een impressie van mijn werk klik in het menu op galerie, daar vindt u een impressie van recent werk. Voor meer van werk kunt u klikken in het menu op instagram. Daar kunt u ook andere werken van mij vinden.

Ik houd mij bezig met abstract expressionisme. Ben je geïnteresseerd in mijn werktechnieken geef je dan op voor een workshop. Bij voldoende deelname (5) gaat er een workshop starten. Naast mijn werk in mijn atelier ben ik zzp'er schilder en kunt u ook zo in contact met mij komen. klik maar eens op schilderwerk in het menu!


jonathans werk

 

KRUIDEN ~ HEALING

Miranda Epping

 Mijn naam is Miranda Epping. Graag wil ik je bekend maken met het helend vermogen van de natuur en het zelfhelend vermogen in ons.
 
Ik maak op ambachtelijke wijze natuurproducten.
Deze haal ik zoveel mogelijk uit mijn directe omgeving. In het noordoosten van Groningen, het Oldambt. Ik oogst in het daarvoor bestemde jaargetij en onder de passende maanstand, daarmee volg ik het natuurlijke pad.
 
Mijn producten zijn zonder chemische toevoegingen dus geen GMO, parabenen en plastics.
 
Onder de naam NATUURLIJK Andersom Anders maak ik natuurlijke EHBO producten. O.a Smeerwortelzalf, Goudsbloemzalf, Longbalsem, Zweedse kruidentinctuur etc..
 
Als Aura en Chakra Practitioner werk ik met gekanaliseerde energie, die ik via mijn handen laat stromen. Dit is een natuurlijke weg om het energieveld te harmoniseren/vitaliseren. Dit heeft een positieve invloed op onze gezondheid.
De behandeling werkt door op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
 
Heb je weinig energie, ben je sensitief, heb je het gevoel uit balans te zijn of heb je pijnklachten die aanhouden? Kom dan langs voor een vitaliteitsbehandeling van je aura en chakra's. Heb je al langer (lichamelijke)klachten dan kijken wij samen op een holistische wijze naar deze klacht(en).
 
Voor een behandeling lig je gekleed op de behandeltafel.
Behandelingsduur: 40 - 60 minuten
Behandeling: €40 - €60
 
 
 
 
 
 
 
 
De producten zijn verkrijgbaar in ons winkeltje aan de Voorstraat 22 in Bad Nieuweschans of te bestellen via het contactformulier ( = envelopje icoon).
Mocht je interesse hebben, hou dan ook onze Facebook pagina Anderom Anders in de gaten en vergeet niet om ons te liken. ;)

BED & BREAKFAST 

Verder kunt u ervoor kiezen om een tijdje in onze B&B ( ook wel 'Tiny house' of 'Chalet Bad Nieuweschans' genoemd ) te vertroeven om even weer tot jezelf te komen. In Bad Nieuweschans zijn diverse landelijke/europese wandel- en fietsroutes, waar u van de weidsheid en historische panden in het Oldambt kunt genieten. Wij zitten op een zeer korte loopafstand van het wellness resort Fontana Bad Nieuweschans waar u heerlijk kunt ontspannen. Het is ook mogelijk om een spirituele/kruidenwandeling te maken, in het bos, met Miranda of een schildersworkshop met Jonathan. Of natuurlijk gewoon even helemaal niks en lekker in en rondom ons volledig houten huisje te vertroeven.

   Chalet Bad Nieuweschans          Chalet Bad Nieuweschans

Quote van de dag:

De kunst is zo te leven dat het je overkomt....

Pagina
Menu


Laatste update: 06-01-2020
top volgende »

2007 - 2020 © CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login