Kunst, kruiden en overnachting

Kunst Kruid & Overnachtingen

Hallo en welkom, wat fijn dat je even de tijd neemt om op onze site te kijken.  Jaren geleden kochten wij, Jonathan Otten & Miranda Epping, een oud winkelpand in Bad Nieuweschans omdat de energie en de sfeer in dit pand en de tuin zo bijzonder aanvoelt. De rust  en ruimte voelt zo goed dat we het met jou willen delen..

Andersom Anders gaat 15 maart weer los!

We gaan dit jaar ons tiende jaar vieren, met leuke workshops, mooie exposities, en heerlijke warme overnachtingen!

Vanaf 15 maart zullen de openingstijden zijn.

vrijdags van 1 tot 5

zaterdags van 1 tot 5

zondags  van 1 tot 5


KUNST ~ Jonathan

Na jaren als huisschilder gewerkt te hebben besloot ik, Jonathan Otten, Autonome Beeldende kunst te gaan studeren aan de Kunstacademie Minerva in Groningen. Inmiddels heb ik mijn eigen kleine galerie/werkplaats voor hedendaagse kunst aan de Voorstraat in Bad Nieuweschans, gelegen in Oost-Groningen.


Jonathan OttenJonathan Otten

 

Jonathan zijn werk is altijd te zien in onze eigen galerie en momenteel ook bij Galerie Wieck XX

Voor een impressie van mijn werk klik in het menu op galerie, daar vind u een impressie van wat recent werk. Voor veel meer van mijn werk kunt u klikken in het menu op instagram. Daar kunt u veel meer werk van mij vinden.

Jonathan houdt zich bezig met abstract expressionisme  en bij voldoende deelname geeft hij ook workshops.

jonathans werk

 

KRUIDEN ~ Miranda

Mijn naam is Miranda Epping en ik wil op deze manier mensen bekend maken met het helend vermogen van de natuur en het zelfhelend vermogen in ons. 

Miranda Epping

Ik maak op ambachtelijke wijze natuurproducten. Deze haal ik zoveel mogelijk uit mijn directe omgeving en oogst ik in de juiste jaargetijde en onder passende maanstand, daarmee volg ik het natuurlijke pad. 
Mijn producten zijn zonder chemische toevoegingen dus geen GMO, parabenen en/of plastics oid. 
 
Onder de noemer NATUURLIJK Andersom Anders maak ik van kruiden oa. Smeerwortelzalf, Goudsbloemzalf, Longbalsem, Zweedse kruidentinctuur, Paardebloemworteltinctuur, Calendulatinctuur, Valeriaantinctuur en Kamilleolie. 
 
Daarnaast richt ik mij op het opzetten van een spiritueel praktijk. Ik geef aura en chakrahealing en wer daarmee op energetisch gebied om mensen weer in hun balans terug te brengen & het zelfhelendvermogen weer aan te wakkeren.
 
De producten zijn verkrijgbaar in ons winkeltje aan de Voorstraat 22 in Bad Nieuweschans of te bestellen via het contactformulier ( = envelopje icoon).
Mocht je interesse hebben, hou dan ook onze Facebook pagina Anderom Anders in de gaten en vergeet niet om ons te liken. ;)

BED & BREAKFAST 

Verder kunt u ervoor kiezen om een tijdje in onze B&B ( ook wel 'Tiny house' of 'Chalet Bad Nieuweschans' genoemd ) te vertroeven om even weer tot jezelf te komen. In Bad Nieuweschans zijn diverse landelijke/europese wandel- en fietsroutes, waar u van de weidsheid en historische panden in het Oldambt kunt genieten. Wij zitten op een zeer korte loopafstand van het wellness resort Fontana Bad Nieuweschans waar u heerlijk kunt ontspannen. Het is ook mogelijk om een spirituele/kruidenwandeling te maken, in het bos, met Miranda of een schildersworkshop met Jonathan. Of natuurlijk gewoon even helemaal niks en lekker in en rondom ons volledig houten huisje te vertroeven.

   Chalet Bad Nieuweschans          Chalet Bad Nieuweschans

Quote van de dag:

wie niet waagt wie niet wint.